Tips på ny teknikpodd

Elin Häggberg som driver bloggen Teknifik har länge varit en av mina stora idoler. Hon vill, precis som jag, få fler att upptäcka hur kul och användbar teknik är genom att bistå med tips och trix och diverse life hacks. Förra veckan släppte hon sitt första avsnitt från hennes nya podcast Teknikens under.

teknifik.se skriver Elin om allt ifrån normer kring att leta bilder till sin hemsida och hur man tjänar pengar på att blogga, till bästa apparna och dolda funktioner på Instagram. Bloggen är dessutom alltid uppdaterad med recensioner om det senaste inom prylar, spel och teknik.

Podcasten kommer såklart beröra likande ämnen men med ett fokus på hur teknikutvecklingen påverkar människor (och oss robotar). I det första avsnittet pratar Elin om smartphonegenerationen – alltså alla som tänker på smartphones och mobilt internet som en självklarhet. Intressant, kul och framförallt enkelt att förstå och relatera till. Heja Elin! Om inte annat har du i alla fall fått en trogen följare från och med nu.

Teknikens under går att lyssna på i alla poddappar, inklusive Spotify och Acast.

Läs mer